Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor - Botosani (27 martie 2008)

Evenimentul, dedicat IMM-urilor din judetul Botosani si organizat de BTL Design, are loc in orasul Botosani, in Sala de Marmura a Teatrului “Mihai Eminescu”, incepe la ora 9.00 prin inregistrarea participantilor si se termina la ora 13.10 cu un dejun de afaceri. Participarea companiilor la acest eveniment este gratuita.

Vor avea loc doua plenare de discutii. Prima este dedicata solutiilor de finantare bancara, de garantare a creditelor si de eficientizare a afacerii. A doua plenara este dedicata  solutiilor de finantare bancara, solutiilor de garantare a creditelor si solutiilor de eficientizare a activitatii.

Printre vorbitori se numara Aurel Saramet, presedintele Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Gheorghe Sorescu, Prefect, Prefectura Judetului Botosani, Carmen Radu, Presedinte, Eximbank, Mircea Popovici, Director Comercial, BRD Groupe Societe Generale, Arina Radu, Consilier, Directia generala pentru IMM, Comert Interior si Cooperatie. Invitat special este Ovidiu Silaghi, Ministru, Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si profesiilor Liberale.