Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor - Neamt 2008 (23 mai 2008)

Evenimentul, dedicat IMM-urilor din judetul Neamt si organizat de BTL Design, are loc in orasul Piatra-Neamt, la Hotel Ceahlau. Programul incepe la ora 9.00 cu inregistrarea participantilor si se termina la ora 13.10 cu un dejun de afaceri. Participarea companiilor la acest eveniment este gratuita.

Vor avea loc doua plenare de discutii. Prima este dedicata solutiilor de eficientizare a activitatii, solutiilor de finantare bancara si celor de garantare a creditelor. A doua plenara este dedicata solutiilor de finantare din fonduri guvernamentale, finantarii din piata de capital, consultantei pentru accesarea de fonduri europene.

Printre vorbitori se numara Laura Craiciu, Consilier, Oficiul Teritorial pentru IMM si Cooperatie Iasi; Sergiu Istrate, Consilier, Centru Roman pentru Promovarea Comertului; Cezar Iliu, Consilier, Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale; reprezentanti ai FNGCIMM, BRD, BCR. Invitat special este Ovidiu Silaghi, Ministru, Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.