Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor - Vaslui 2008 (28 martie 2008)

Evenimentul, dedicat IMM-urilor din judetul Vaslui si organizat de BTL Design, are loc in orasul Vaslui, la Hotel Racova, incepe la ora 9.00 prin inregistrarea participantilor si se termina la ora 13.20 cu un dejun de afaceri. Participarea companiilor la acest eveniment este gratuita.

Vor avea loc doua plenare de discutii. Prima este dedicata solutiilor de finantare bancara, de garantare a creditelor si de eficientizare a afacerii. A doua plenara este dedicata  solutiilor de finantare bancara, solutiilor de garantare a creditelor si solutiilor de eficientizare a activitatii.

Printre vorbitori se numara Carmen Radu, Presedinte, Eximbank, Ionel Constantin, Presedinte Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, Talpau Cristian Nicolae, Director Comercial Sucursala Vaslui, BRD Groupe Societe Generale, Pompiliu Turcu, Director Executiv Corporate Centru de Afaceri Corporate Vaslui BCR, Cezar Iliu, Consilier, Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale. Invitat special este Ovidiu Silaghi, Ministru, Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si profesiilor Liberale.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.