Start-up School 2010 (21 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 21 aprilie, la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

Start-up School se adreseaza tinerilor cu varste de pana la 26 de ani (studenti, masteranzi sau proaspat absolventi) care doresc sa inceapa o afacere online sau au in vedere aceasta optiune. Participantii vor sta fata in fata cu o serie de antreprenori cu experienta in zona Internetului si cu specialisti in ariile cheie ce contribuie la crearea unei afaceri.

In cadrul evenimentului se vor desfasura conferinte pe urmatoarele teme: Totul porneste de la o idee; Unde gasesti resursele de business de care ai nevoie si cum le alegi pe cele potrivite cu afacerea ta; Ce model de business ai; Cum iti finantezi afacerea online; Ce tip de societate comerciala alegi pentru start-up-ul tau; Ce faci cu banii si cum iti pui afacerea pe picioare; Cum iti planifici resursele tehnologice; Cum iti lansezi proiectul.

La finalul conferintelor va avea loc un concurs de idei si proiecte dedicate Internetului. Dintre ideile selectate sa participe la eveniment, un proiect va fi premiat cu suma de 1.000 euro, pe baza aprecierilor primite din partea juriului format din antreprenori.

Participarea se face pe baza unei invitatii ce poate fi solicitata prin asociatiile studentesti partenere sau direct completand formularul postat pe site-ul evenimentului.