Startup Days - Sesiunea de pitching Sibiu (4 septembrie 2010)

Evenimentul, organizat de Cristian Teichner, Alexandru Bleau, Cristina Putan, Oltea Zambori si Dan-Lucian Stefancu, un grup de profesionisti timisoreni, va avea loc pe 28 august, la Oradea.

Startup Days este un eveniment care vrea sa demonstreze ca o idee originala, implementata cu ajutorul unor specialisti care dezvolta proiecte online, se poate concretiza intr-un business real, in 56 de ore de munca efectiva.

In prima faza, vor fi organizate o serie de sesiuni de pitching in cadrul carora vor fi prezentate proiectele propuse de antreprenorii interesati sa participe la evenimentul final. La Sibiu va avea loc cea de-a doua sesiune de pitching.

La aceste sesiuni sunt asteptati antreprenori din orasul in care este organizat pitching-ul sau din orase invecinate. Pentru a participa la oricare din sesiunile de pitching, antreprenorii trebuie sa propuna o idee si sa o inscrie pe site-ul evenimentului.

Juriul sesiunilor de pitching va fi format din antreprenori si persoane reprezentative in mediul online din fiecare oras. Pentru obiectivitate cat mai ridicata, unul dintre organizatorii Startup Days va face parte din comitetul de votare.

Din fiecare oras vor fi selectate cele mai bune proiecte. Dupa finalizarea celor patru sesiuni de pitching, proiectele castigatoare vor fi anuntate online, iar toti participantii inscrisi pe site vor putea vota unul dintre aceste proiecte.

Doar trei dintre proiecte, cele care vor cumula cel mai mare punctaj, vor fi selectate pentru participarea la evenimentul final, care va avea loc in perioada 1 - 3 octombrie, la Valiug, in apropiere de Timisoara.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.