Startup Live Cluj (6 - 8 aprilie)

Evenimentul, organizat de JADE Romania cu sprijinul Theory and Practice Consult si in parteneriat cu STARTeurope, se va desfasura la Cluj, intre 6 - 8 aprilie, in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

Studentii si tinerii cu spirit de initiativa sunt invitati sa se inscrie in cadrul acestui program pentru a-si pune in aplicare ideile de afaceri, indrumati si sfatuiti de antreprenori cu experienta din comunitatea locala si de peste granita.

Startup Live, aflat la prima editie in Romania, este  formatul unei serii de evenimente  adresate mediului antreprenorial, care au misiunea de a sprijini tinerii inovativi si cu spirit de intitativa in vederea inceperii propriei afaceri.

Conceptul de eveniment Startup Live consta in sesiuni de lucru pe baza unor idei de startup, speech-uri inspirationale, precum si traininguri pe tema finantarii, promovarii sau prezentarii unei idei de business in fata unui investitor. Mai mult, participantii vor putea sa faca networking cu alti tineri cu viziune si gandire antreprenoriala, avand astfel ocazia sa lege noi relatii de parteneriat si de prietenie.

startups.ro este partener media al Startup Live Cluj si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

In plus, cei care se inscriu la eveniment prin intermediul startups.ro, beneficiaza de o reducere de 15% la taxa de participare, daca vor scrie cuvantul "startupsro" in campul "Promotion code" din pagina de inregistrare.