AAA New Kopel se extinde prin franciza in patru orase din tara


Compania a ales sa patrunda in orasele Iasi, Constanta, Bacau si Suceava, prin incheierea unui parteneriat cu Grupul Romil, sublicentiat Sixt Rent a Car, din anul 2006.

Potrivit reprezentantilor Sixt New Kopel, parteneriatul presupune trecerea activitatii de comercializare a masinilor second-hand, desfasurate de Romil in cele patru orase din tara, sub marca AAA New Kopel.

Pana in acest moment, AAA New Kopel a fost prezenta pe piata masinilor uzate doar in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa. Franciza acordata Romil va permite companiei sa-si dezvolte prezenta si in afara Capitalei.

Compania AAA New Kopel a fost infiintata in luna februarie a acestui an, in urma unui Joint Venture intre Sixt New Kopel si AAA Auto Group. Conform contractului, Sixt New Kopel detine pachetul majoritar de 95%, in timp ce  AAA Auto Group, restul de 5%, cu optiunea de majorare a capitalului de pana la 49%.

Pe langa servicii de leasing operational si rent a car, Sixt New Kopel a inceput sa comercializeze masini second hand de la finalul anului trecut, prin divizia Sixt Auto Rulate. Aceasta divizie a fost desfiintata la inceputul lui 2009, odata cu aparitia AAA New Kopel.

Sixt New Kopel a intrat pe piata din Romania in anul 2005, iar in prezent detine birouri in orasele Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu si Brasov. 

Grupul Romil Service este prezent in Romania din 1994. Incepand cu anul 2006, in calitate de sublicentiat autorizat Sixt, Romil inchiriaza autoturisme, vehicule cu destinatie comerciala si camioane, pe termen scurt si lung.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii