Academia Workshop Sessions: sesiuni de training gratuite pentru tineri


    

 

Sesiunile se adreseaza tinerilor care doresc sa acumuleze competente si abilitati importante pentru dezvoltarea lor profesionala prin metode de educatie non-formala, se mentioneaza in comunicatul de presa.

25 de tineri cu varste intre 18 ani si 28 de ani vor avea ocazia sa afle secretele comunicarii eficiente pe 6 si 7 aprilie, participand gratuit la prima sesiune de training din Academia Workshop Sessions.

Participarea la eveniment este gratuita iar inscrierile se realizeaza online, pe site-ul programului, pana sambata, 28 martie.

Tinerii selectati vor avea ocazia sa invete cum sa isi structureze si formuleze mesajele, cum sa atraga si sa mentina atentia publicului, cum sa isi pregateasca discursul si cum sa depaseasca frica de a vorbi in public si sa livreze prezentari cu impact. Toate acestea, participand la prima sesiune de training din Academia Workshop Sessions dedicata dezvoltarii abilitatilor de comunicare.

Sesiunea de training va fi sustinuta de Paul Olteanu, trainer profesionist, speaker si coach cu peste 8 ani de experienta in training, coaching si consultanta in domenii precum psihologia comunicarii, discurs public, branding personal si dinamici de grup.

Peste 250 de tineri au participat pana in prezent la cele 11 editii Workshop Sessions organizate de Akcees cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale si au avut astfel ocazia sa invete mai multe despre comunicare, branding personal, managementul proiectelor si al timpului sau vanzari.

Din acest motiv, Akcees si BRD Groupe Societe Generale organizeaza in acest an Academia Workshop Sessions, o serie de 5 sesiuni de training care vor ajuta participantii sa acumuleze noi abilitati prin metode de educatie non-formala, sa isi stabileasca obiectivele corecte si sa ajunga acolo unde isi propun.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii