Afacere de familie: magazin de popcorn gourmet


     


Afacerea a fost lansata in luna decembrie, anul trecut, in urma unei planificari care a durat doi ani si avand la baza un concept de alimentatie naturala, cu ingrediente naturale, fara gluten, fara coloranti si fara "E"-uri, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Suntem unii dintre acei parinti care nu permit copiilor lor sa manance alimente nesanatoase: dulciuri, sticksuri, chipsuri, covrigei, acadele sau bombonele, ce stau cu anii pe rafturile magazinelor datorita substantelor chimice pe care le contin si suntem convinsi ca nu suntem singurii carora le pasa de ceea ce consuma! Astfel, am fost nevoiti sa cautam solutii care sa satisfaca pofta celor mici, dar si a noastra, de a rontai ceva dulce, gustos si totodata natural. Din aceasta dorinta a luat fiinta Kukuruz Gourmet Popcorn, o selectie variata de delicatese din popcorn asa cum pe piata din Romania nu se regasesc inca”, spune Carmen Faur, antreprenor.
 
Conceptul de business se bazeaza pe o mica unitate de productie si pe o platforma online, prin intermediul careia pot fi comandate produsele, fie sub forma de cadouri surpriza, pentru petreceri tematice, corporate, fie sub forma de Popcorn Bar sau ambalate in pungi premium.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii