Afacerea CaptainGo.com se dezvolta si cauta a doua runda de finantare


Luna trecuta, sistemul de rezervari hoteliere online CaptainGo.com a inregistrat cateva sute de rezervari si o cifra de afaceri de aproximativ 20.000 de euro.

In perioada urmatoare, vom continua sa ne extindem numarul de parteneri atat pe segmentul hotelurilor, cat si pe cel al pensiunilor”, spune pentru startups.ro Lavinius Marcu, unul dintre fondatorii companiei.

La un an de la inceperea activitatii, CaptainGo.com are semnate contracte de colaborare cu 490 de hoteluri din tara, cele mai multe fiind din Bucuresti. In sistem sunt incluse si aproximativ 1.000 de sali de conferinte. 

Dintre clientii pe care ii avem, in jur de 80% sunt pe segmentul turismului de business, restul de 20% reprezentand clientii din zona de leisure”, adauga Lavinius Marcu.

In urma cu doua luni, CaptainGo.com a lansat o campanie de affiliate marketing, prin care serviciile companiei pot fi promovate pe site-uri partenere.

De asemenea, pentru dezvoltarea segmentului de inchirieri de sali de conferinte, a fost angajata o persoana dedicata. In prezent, se lucreaza la elaborarea unui proces de afaceri potrivit pentru vanzarea online a salilor de conferinte. 

CaptainGo.com face parte din prima serie de proiecte finantate de Seed Money in luna octombrie, anul acesta. In prezent, actionarii companiei se afla in discutii cu doi investitori strategici pentru obtinerea rundei a doua de finantare.

CaptainGo.com a fost lansat anul trecut, la sfarsitul lunii noiembrie, de Lavinius Marcu si Vladimr Oane. In acest moment, site-ul are un numar de 2.000 de utilizatori activi.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii