"Afacerea Ta. Faima Ta. Alegerea Ta" - concurs de aplicatii pentru cloud


Competitia se adreseaza dezvoltatorilor de software din programul Microsoft BizSpark iar inscrierile se fac pana pe 2 martie.

 

In prima etapa (pana pe 2 martie), participantii trebuie sa mentioneze numele aplicatiei la care lucreaza, tehnologiile Microsoft pe care le vor folosi, precum si modalitatea de utilizare a acestora.

"Scopul este ca in aceasta perioada sa oferim participantilor cat mai multe resurse care sa-i ajute in dezvoltarea solutiilor lor. O firma poate inscrie mai multe aplicatii si, de asemenea, poate fi nominalizata ca si castigatoare pentru una sau mai multe categorii", spune Zoli Herczeg, ISV BDM  si Developer & Platform Evangelism la Microsoft Romania.

Apoi, pana pe 7 mai, aplicatiile pot fi dezvoltate si inregistrate in concurs.

Dezvoltatorii care nu fac parte din programul BizSpark, dar vor sa intre in competitie, se pot inscrie (Aici gasiti mai multe detalii despre BizSpark)

Aplicatiile inscrise in competitie trebuie sa foloseasca una sau mai multe din urmatoarele tehnologii: Windows Azure, Windows Phone, Microsoft Office 365,

Microsoft Dyanmics CRM si Microsoft SQL Server 2012. Pe parcursul campaniei, Microsoft poate adauga tehnologii si, implicit, categorii noi in concurs. Competitia va premia cu cate 1.000 de euro cea mai buna aplicatie din fiecare categorie de tehnologie.

Pentru etapa a doua a concursului, pe langa aplicatie, este nevoie de un business plan.

Zoli Herczeg le recomanda concurentilor sa se concentreze pe aplicatie, pe ceea ce vor sa construiasca, nu pe tehnologiile folosite, un rol important avandu-l si business plan-ul.

"Ma astept ca participantii in concurs sa se inscrie, dorind sa faca business in alte tari", spune Zoli Herczeg.

Marele premiu al concursului este participarea la Microsoft Worldwide Partner Conference 2012, din Toronto, din perioada 8 - 12 iulie, 2012. Premiantului i se va asigura taxa de conferinta, biletul de avion si cazarea la hotel.

Din juriu vor face partea reprezentantii ai Microsoft, investitori, un arhitect de solutii tehnologice si un jurnalist.

Criteriile de jurizare a aplicatiilor sunt: 30% inovatie, 30% arhitectura si 40% planul de business.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii