AFI Palace Cotroceni, primul mall din Romania care a implementat technologia beacons


     

AFI Palace Cotroceni, a implementat o solutie permanenta bazata pe beaconi, prin intermediul Zoniz, o platforma de mobile proximity marketing destinata spatiilor si retelelor comerciale, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Prin intermediul acesteia, brandurile vor putea interactiona in timp real cu vizitatorii centrului comercial si vor avea posibilitatea sa realizeze campanii de marketing relevante in functie de afinitati.

Dezvoltata de compania Global e Business Solution (GEBS) in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, platforma Zoniz se bazeaza pe tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) si pe transmitatori radio (beaconi), cu ajutorul carora se pot trimite informatii personalizate utilizatorilor de smartphone, in functie de preferintele acestora si de locul in care se afla. Aplicatia Zoniz este un produs 100% romanesc, gandit dupa o tehnologie lansata de Apple in urma cu doi ani.

David Hay, CEO AFI Europe Romania, spune ca in urma implementarii acestei solutii, in viitorul apropiat vor putea genera statistici relevante despre campaniile desfasurate si vor putea sa isi adapteze strategiile in functie de rezultate.

Utilizarea telefoanelor mobile a devenit indispensabila pentru consumatori, iar dezvoltarea unei aplicatii care sa le permita acestora interactiunea in timp real cu anumite locatii prin intermediul smartphone-ului reprezinta un pas firesc in era digitala. Prin intermediul aplicatiei Zoniz, magazinele din AFI Palace Cotroceni isi pot intampina vizitatorii cu mesaje personalizate cand revin in magazin, le pot oferi informatii despre ofertele existente sau pot utiliza o serie de modalitati de interactiune directa cu posesorii de device-uri smartphone. Posibilitatile sunt nelimitate, atata timp cat informatiile sunt relevante pentru utilizatori si invariabil se creaza o experienta unica intre brand si consumator, prin intermediul mesajelor personalizate”, spune Fridolin Bic, CEO Global e Business Solution (GEBS).

Aplicatia Zoniz este disponibila pentru toate telefoanele cu sistem de operare Android sau iOS care utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (pentru ca un utilizator sa poata primi in timp real oferte si informatii relevante atunci cand se afla in mall, trebuie sa isi descarce aplicatia, sa isi activeze modul Bluetooth Low Energy (BLE) si sa permita primirea notificarilor).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii