Afla ce impact au spatiile de birouri asupra afacerii tale


Seminarul “Spatiile de birouri: Ce impact au asupra afacerilor noastre?” va avea loc pe 24 septembrie, in Bucuresti. Participarea la eveniment este gratuita.

Organizatorii evenimentului sunt CladiriDeBirouri.ro si tIMOn, se arata in comunicatul de presa.

Seminarul isi propune sa raspunda la urmatoarele intrebari: 1) Spatii de birouri construite haotic sau generarea unor zone de business? 2) Exista riscuri pentru dezvoltatori in aceasta perioada si in perioada urmatoare? Dar pentru chiriasi? 3) Prima casa poate fi extinsa si la primul birou? Este necesara stimularea IMM-urilor in achizitia de birouri in office building? 4) Sediu in cladire de birouri, in bloc sau in vila? Imagine versus costuri. 5) Piata inchirierilor de birouri in actualul context economic. Renegociere, relocare sau pastrarea actualei chirii?

Publicul tinta este format din: antreprenori si manageri de IMM-uri aflate in dezvoltare si care au nevoie de un nou spatiu de birou; agentii imobiliare specializate pe segmentul office; dezvoltatori si proprietari de cladiri de birouri; companiile care isi restructureaza activitatea si/sau se relocheaza. Mai multe informatii privind inscrierea pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii