Afla cum poti reusi ca antreprenor roman pe piata din SUA


Go USA! Roadshow isi propune sa ofere companiilor mici, mijlocii si mari din Romania, precum si antreprenorilor individuali, posibilitatea de a se conecta si a dezvolta noi afaceri in Statele Unite ale Americii (SUA).

Evenimentul, organizat de Camera de Comert Romano - Americana, cu sprijinul Bucharest Hubb, va avea loc pe 21 martie, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Go USA! Roadshow isi propune sa vina cu informatii necesare pentru intelegerea si depasirea obstacolelor intampinate in dezvoltarea unei afaceri pe teritoriul SUA.

Indiferent ca esti la inceput de drum sau esti in afaceri de cativa ani, poti invata despre strategii inovative de patrundere pe piata SUA direct de la o serie de experti americani care inteleg provocarile cu care te poti confrunta pe aceasta piata.

Pe durata evenimentului se vor derula paneluri conduse de experti, mese rotunde si prezentari de business diverse, astfel incat participantii sa primeasca solutii imediate pentru demararea unei afaceri de succes in SUA.

De asemenea, vor fi prezentate studii de caz pe baza experientelor unor oameni de afaceri romani care au intrat pe piata americana, au acumulat capital si au stabilit parteneriate strategice in America.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii