Afla cum sa-ti protejezi afacerea la Risk Management Forum


Organizat de Business Review, evenimentul este dedicat analizei riscurilor cu care se confrunta companiile din Romania si modului de creare a unor solutii si sisteme de management al acelor riscuri, fie ca este vorba riscuri de piata, de credit sau operationale.

Forumul va avea loc pe data de 17 noiembrie, la Hotel InterContinental, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

In cadrul evenimentului, vor dezbate probleme legate de managementul riscului specialisti precum: Iulian Patrascanu - Managing Partner, Fine Law, Patrascanu & Associates; Alina Negrila - Managing Director, Mattig Management Partners; Cristina Apahideanu - Management Consultant, Horvath & Partners; Prof. Dr. Joerg K. Menzer - Managing Partner, Noerr Romania; Mihaela Cracea - Managing Associate, Fine Law, Patrascanu & Associates.

Printre subiectele abordate de acestia se vor se numara: managementul riscurilor comerciale in companiile din Romania, managementul riscului intern in Romania, instrumente de implementare a strategiilor de management a riscurilor, transferarea riscurilor catre alte parti, provocarile cu care se confrunta departamentele financiare, managementul riscului din perspectiva institutiilor financiare.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii