Afla perspectivele e-commerce-ului la noua editie Web-Club


Evenimentul este organizat de Evensys si Romtelecom, pe data de 2 iunie, la Colocvio Club din Bucuresti, avand ca tema principala “New trends&perspectives on e-commerce”.

Invitatii vor analiza dinamica si oportunitatile magazinelor online din .ro in conditiile cresterii spectaculoase din ultimii ani a utilizarii internetului si a tranzactiilor online, se arata in comunicatul de presa.

Dezbaterea va fi completata de o sesiune speciala - E-commerce Projects Session -  care va oferi sansa tinerilor si viitorilor antreprenori sa se remarce in fata comunitatii locale de antreprenori online cu ideile sau proiectele de e-commerce pe care le-au initiat de curand.

Cei interesati pot trimite o scurta descriere a proiectului pana pe 1 iunie, ora 15.00, la office [at] evensys [punct] ro. In urma unei etape de selectie, cinci echipe sau persoane cu cele mai interesante idei vor fi invitate sa le prezinte in cadrul evenimentului de miercuri. 

Printre invitatii prezenti la intalnire se numara: Marius Ghenea (Entrepreneur & President Fit Distribution), Oana Solca (Online Proposition & Web Development Manager Romtelecom), Andrei Radu (Owner Link2eCommerce), Daniel Nicolescu (Chief Product Officer, GECAD ePayment), Radu Apostolescu (Director de Marketing, eMag) si Dorin Boerescu (CEO, 2Parale).

Participarea la eveniment se face in baza unei invitatii care poate fi solicitata pe site-ul evenimentului.

Web-Club este un club de networking organizat de Evensys, fiind totodata primul club dedicat specialistilor de pe piata online din Romania. 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii