Agnis Trading, afaceri de 10,5 mil. euro in 2009


Cifra de afaceri a casei de expeditie ar creste in acest an cu aproximativ 10,5% fata de anul trecut cand a fost de 9,5 milioane de euro.

Criza ne-a afectat doar partial, fiindca avand o baza de clienti puternici si stabili cum ar fi: Baumit Romania, Dufa Deutek etc, firme cu care colaboram foarte bine de cativa ani deja, am avut posibilitatea sa continuam dezvoltarea business-ului si sa facem fata acestei perioade dificile”, a spus Felix Istrate, General Manager la Agnis Trading.

Potrivit reprezentantilor companiei, tarifele de transport au scazut anul acesta in medie cu 15%, fata de anul trecut.

Pentru acest an, strategia companiei este aceea de a gestiona cat mai eficient resursele, echipa si parteneriatele pe care le are.

Felix Istrate spune ca alte puncte ale strategiei vizeaza atragerea unor noi parteneriate strategice si pozitionarea in randul primilor trei mari jucatori din aceasta piata.

Casa de expeditii a fost infiintata in 2002, avand capital integral romanesc. Domeniul de activitate al Agnis Trading este intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale.

Firma are 50 de angajati, aproximativ 100 de clienti activi si o baza de date de transportatori de circa 4.000 de companii.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii