Airport City, o noua cladire de birouri in Bucuresti


Proiectul va fi amplasat in nordul Capitalei, in imediata vecinatate a Aeroportului International “Henri Coanda”, iar nivelul chiriei va fi intre 13 euro si 15 euro/mp/luna.

Imobilul urmeaza a fi dezvoltat de Ablon Group iar King Sturge si Jones Lang LaSalle au fost numiti consultanti exclusivi pe partea de promovare, se arata in comunicatul de presa.

Reprezentantii dezvoltatorului spun ca valoarea finala a chiriei, pentru un spatiu de birouri de clasa A, va depinde de specificatiile si cerintele de design ale fiecarui ocupant.

Principiul dupa care va functiona acest proiect va fi cel de “constructie la cerere”, explica pentru startups.ro reprezentantii King Sturge. Cladirea targeteaza companiile din domeniile legate direct de functionarea unui aeroport, dar si firmele internationale din alte domenii.

"Anticipam ca acele companii ce activeaza in domenii conexe functionarii unui aeroport sa aiba nevoi specifice mix-use, pe langa spatiile de birouri pe care developerul le poate construi", spune pentru startups.ro Mark Mannering, Director la King Sturge.

Constructia Airport City ar trebui sa inceapa in decursul acestui an, dupa semnarea contractelor cu primii chiriasi. In cazul in care exista cerere de spatii, reprezentantul King Sturge estimeaza ca, in prima faza, se vor livra pana la 50.000 mp. Acesta a mai adaugat ca, in prezent, se deruleaza deja discutii cu primii chiriasi.

Airport City va furniza 266.000 mp de spatii de birouri si spatii mix-use - spatii logistice, spatii tehnice etc. - construite pe un teren de 13,3 hectare.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii