Akcees - organizatie care sprijina dezvoltarea profesionala a tinerilor


Organizatia promoveaza si sustine activitatile antreprenoriale, dar faciliteaza si integrarea pe piata muncii a tinerilor studenti si proaspat absolventi.Akcess a fost infiintata in noiembrie 2011 de catre Serban Mogos si Irina Scarlat iar cei doi isi doresc ca in 2012 initiativa lor sa se distinga in peisajul non-guvernamental romanesc drept o organizatie puternica.

Prin activitatea noastra, vom fi alaturi de tineri in materializarea propriilor vise pentru viitor. Pentru noi, Akcees reprezinta deja un vis devenit realitate”,  spune Serban Mogos, Presedinte si Co-Fondator Akcees.

Tinerii care vor sa afle mai multe despre proiectele Akcees sunt asteptati la evenimentul de lansare a organizatiei, care va avea loc sambata, 25 februarie, la Hotel Residence Arc de Triomphe din Bucuresti. Participarea este gratuita iar mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul organizatiei.

Evenimentul de lansare Akcees Education ofera tinerilor aflati la inceput de drum nu doar sansa de a participa la o dezbatere despre perspectivele de cariera existente in Romania, ci si posibilitatea de a interactiona in mod direct cu oameni de afaceri, investitori si antreprenori consacrati. Acestia din urma vor beneficia la randul lor pentru ca au posibilitatea de a identifica noi oportunitati de business, in timp ce pot transmite mai departe din cunostintele si experienta acumulata”, spune pentru startups.ro Irina Scarlat, Co-Fondator si Vice-Presedinte Executiv Akcees Education.

In cadrul evenimentului, speakerii vor face parte dintr-un panel in cadrul caruia vor raspunde unor intrebari precum: Ce alternativa de cariera le recomanda tinerilor studenti si proaspat absolventi: antreprenoriat sau un loc de munca intr-o companie? Ce calitati reprezinta un avantaj atunci cand recrutati tineri si cum pot fi dezvoltate aceste calitati? Ce calitati sunt necesare pentru un antreprenor de succes?.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii