Al doilea Hotel Hilton din Romania va fi inaugurat in 2009


Acesta se va afla in Sibiu si va avea 115 camere deluxe, patru restaurante, un bar si cinci sali de conferinte.

Hotelul din Sibiu va fi deschis in urma unui program de renovare si reamenajare a Palace Resort & SPA, unitate aflata in proprietatea francizatului S.C. Palace Dumbrava S.R.L., se arata in comunicatul de presa al HHC (Hilton Hotels Corporation).

Am avut o prezenta in Romania inca din 1997, cand am lansat primul hotel in Bucuresti, astfel ca Hilton Sibiu va fi bine venit ca un plus la portofoliul nostru in Romania”, spune Patrick Fitzgibbon, HHC’s Senior Vice President Development, Europe and Africa.

Noua unitate va beneficia de conexiuni cu orase importante din Europa prin intermediul Aeroportului International Sibiu si a garii Sibiu, ambele aflandu-se la scurta distanta de hotel.

Hotelul va dispune de o sala ”Grand Ballroom”, cu o capacitate de pana la 1.000 de invitati. Hilton Sibiu va avea si un centru SPA de peste 1.500 mp, cu piscina interioara, fitness, saune, camere de terapie corporala si coafor.

HHC detine in momentul de fata peste 160 de hoteluri, in peste 30 de tari din Europa. Compania este prezenta in Romania din 1997, cand Athenee Palace Hilton Bucuresti a devenit prima proprietate deschisa in tara sub acest brand.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii