ALD Automotive a lansat un brand in vanzarea autovehiculelor uzate


Acest brand este ALD Carmarket. Primul dintre instrumentele lansate sub acest brand este o platforma online, dedicata vanzarii autovehiculelor uzate la terminarea contractelor de leasing operational.

In acest an, compania de leasing operational full service si fleet management ALD Automotive, filiala BRD - Groupe Societe Generale, intentioneaza sa vanda prin intermediul acestei platforme aproximativ 1.000 de masini uzate, iar in urmatorii trei ani in jur de 4.000 de masini uzate, se arata in comunicatul de presa.

Aceasta platforma este disponibila din martie 2010 si are deja 260 utilizatori inregistrati. Pana in aprilie acest an, platforma avea 1.293 de oferte primite pentru 93 masini si 14 oferte primite/vehicul uzat.

Masinile prezentate pe site pot fi achizitionate prin participarea la licitatii inchise. Ulterior, utilizatorii sunt informati automat prin e-mail despre rezultatele licitatiilor la care au ofertat si despre noiile licitatii.

Site-ul se adreseaza dealerilor specializati in vanzarea de autovehicule rulate si conducatorilor de vehicule ALD Automotive.

Dup terminarea leasingului operational, autovehiculele uzate ALD Automotive vor fi returnate la sediul companiei Benga. Apoi, vor fi evaluate de un evaluator independent specializat, dupa care vor fi puse la vanzare pe platforma online.

Vehiculele uzate ALD Automotive sunt cele utilizate intre 1 an si 4 ani, rulate maximum 150.000 km, intretinute conform recomandarilor constructorilor si fara vicii ascunse.

La sfarsitul lunii aprilie a acestui an, ALD Automotive gestiona o flota de 5.860 de autovehicule pentru aproximativ 220 clienti.

International Benga Company a fost infiintata in 1993, din 2003 dezvoltand activitatea de logistica autovehicule.

In perioada 2003 - 2009 International Benga Company a transportat aproximativ 250.000 autovehicule, a oferit servicii de stocaj si manipulare pentru un numar de circa 180.000 autovehicule.

Cele doua companii colaboreaza de anul trecut, Benga efectuand pentru ALD Automotive aproximativ 2.300 operatiuni si gestionand aproape 900 masini.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii