Altex a investit 1 mil. de euro intr-un magazin din Bacau


Unitatea are aproximativ 3.400 mp si este amplasata in incinta centrului comercial Promenada Mall.

"Prin deschiderea celui de-al doilea magazin Altex in Bacau sublinem atentia pe care o acordam acestei zone in plina dezvoltare economica", spune Raul Filip, Director Retail la Altex Romania.

Oferta din noul magazin al retailerului include peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment, se arata in comunicatul de presa.

Altex ofera si o gama de servicii specializate: disponibilitatea produselor in stoc, posibilitatea testarii acestora la raft, service-ul in perioada garantie si post garantie este asigurat pentru toate produsele achizitionate, iar transportul produselor voluminoase este gratuit (pe raza orasului).

Serviciile de comunicatii sunt o alta componenta a ofertei, in magazin fiind disponibile abonamente la internet mobil, servicii Orange, reincarcare electronica pentru diverse tipuri de cartele valorice.

In noua unitate va fi disponibil, de asemenea, Creditul Usor si Simplu oferit de Credex, compania de servicii financiare a grupului Altex Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii