Analiza pietei imobiliare din Romania la Real Estate & Construction Forum


    

Evenimentul, organizat de BusinessMark, va avea loc pe 24 martie, la Bucuresti, Hotel Athenee Palace Hilton, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Subiectele abordate in cadrul conferintei includ: cele mai atractive proiecte ale dezvoltatorilor pentru piata in 2015 - rezidential, comercial si birouri; evolutia preturilor si sursele de finantare; piata materialelor de constructii; aspecte fiscale si legislative specifice industirei.

Forumul reprezinta un prilej de dialog intre reprezentantii autoritatilor publice din domeniu, companii de constructii, investitori, dezvoltatori imobiliari si furnizori de solutii si tehnologii pentru o dezvoltare urbana sustenabila.

Printre speakerii evenimentului se numara: Paul Racovita, Inspector General, Inspectoratul de Stat in Constructii; Gheorghe Patrascu, Arhitect sef, Primaria Municipiului Bucuresti; Claudiu Georgescu, Presedinte, Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania; Laurentiu Plosceanu, Presedinte, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, ARACO; Adrian Vascu, Presedinte, Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania; Dragos Vilceanu, Presedinte, Asociatia Brokerilor Imobiliari.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii