Anchor Grup lanseaza o noua cladire de birouri in Bucuresti


Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup anunta lansarea oficiala a Anchor Plaza Metropol, cladire de birouri clasa A, ce va fi construita in zona de vest a Capitalei.

Anchor Plaza Metropol este a doua cladire de birouri lansata de catre Anchor Grup si va fi una dintre cele mai mari cladiri de birouri clasa A din Bucuresti, se arata in comunicatul de presa. Ca si primul office-building lansat de companie, si cel de-al doilea se va afla tot in apropierea Plaza Romania, centru comercial de tip mall, construit de Anchor Grup.

“Noua noastra investitie, Anchor Plaza Metropol, va fi operationala incepand cu a doua jumatate a anului 2009. Aria construita va fi de aproximativ 55.000 de metri patrati, cladirea de birouri fiind realizata printr-o investitie de 50 milioane de euro. Vom continua si in viitor investitiile si dezvoltarea in Romania in domeniul imobiliar”, a declarat Ibrahim Paksoy, CEO, Anchor Grup.

Cladirea de birouri anuntata va avea 12 etaje si va oferi atat locuri de parcare in subteran, cat si in exteriorul imobilului. Suprafata inchiriabila va fi de aproximativ 33.600 mp, cu 3.000 de mp pe etaj.

Printre facilitatile oferite viitorilor chiriasi se numara: sistem de securitate si control acces, sistem TV cu circuit inchis, lifturi pentru parcarea subterana si pentru servicii, pardoseala suprainaltata ce permite diverse posibilitati de cablare, sursa de curent electric si alimentare de rezerva internet, date, telefonie si cablu TV.

Anchor Grup SA a fost infiintata in 1997 si detine doua centre comerciale in Bucuresti -  Bucuresti Mall si Plaza Romania. De asemenea, compania a construit cladirea de birouri Anchor Plaza si realizeaza un complex rezidential, InCity Residences, in imediata apropiere a Bucuresti Mall. Anchor Grup si-a extins aria de dezvoltare si in afara Romaniei si a anuntat construirea primului centru comercial modern din Chisinau, Shopping MallDova.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii