Anda Racsa vorbeste pentru BTC despre administrarea eficienta a cash-flow-ului


Business Target Club (BTC), un proiect al JCI Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, organizeaza joi, 11 martie, la Hotel Residence Cerisiers din Bucuresti, un eveniment pe tema ”Cash-flow-ul - instrument esential pentru controlul si consolidarea afacerii tale”.

Editia a noua a Business Target Club se adreseaza atat antreprenorilor la inceput de drum care au nevoie de sfaturi practice, cat si managerilor experimentati care doresc sa afle idei inovative privind administrarea eficienta a cash-flow-ului in contextul crizei economice, se arata in comunicatul de presa.

Participantii la acest eveniment vor avea ocazia sa aprofundeze informatii precum: notiuni de baza despre cash flow, echilibrarea balantei de incasari si plati, evaluarea impactului financiar al tranzactiilor de vanzare/cumparare si actualizarea planului de actiune in functie de resursele disponibile in companie.

Speaker-ul invitat este Anda Racsa, antreprenor si manager general al firmei ABC Training Consulting, cu o experienta de circa 15 ani in planificarea si organizarea afacerii, precum si in optimizarea costurilor si a cash-flow-ului firmei.

Cei care sunt interesati sa participe la eveniment trebuie sa se inregistreze online la eveniment accesand pagina de inscriere.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii