André Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania la GPeC - evenimentul anului in e-commerce


   


Doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial, André Morys si John Ekman, vor vorbi pentru prima oara in Romania pe 27 noiembrie 2014, la GPeC (Gala Premiilor eCommerce).

Conferinta se va incheia cu festivitatea de decernare a premiilor in comertul electronic, in cadrul careia vor fi rasplatite performantele magazinelor online inscrise in competitia GPeC (aprox. 100), precum si a marilor jucatori implicati in comertul online, se mentioneaza in comunicatul de presa

Cele noua ore din intervalul 9:00 - 18:00 sunt de neratat pentru oricine activeaza in comertul electronic sau si-a propus sa lanseze o afacere online. Tot ce este de maxima importanta despre piata de e-commerce si despre cum sa vinzi mai mult, afli la GPeC Summit pe 27 Noiembrie”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

André Morys este autorul cartii bestseller germane “Conversion Optimierung”, este lector universitar de user experience si publisher lakonversionsKRAFT.de. Co-fondator si CEO Web Arts (o companie de top in consultanta pentru optimizarea site-urilor, cu peste 40 de consultanti), André este si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit.

John Ekman este fondatorul Conversionista! - compania nr. 1 de optimizare a conversiilor in Suedia. Conform lui John, un “Conversionista” este acel cineva pasionat profund si nebuneste de imbunatatirea conversiei - asa cum este si el. Pe langa consultanta avizata acordata marilor companii suedeze pentru cresterea ratei de converise, John este si organizatorul Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din Suedia.

Pe langa cele doua nume internationale, GPeC Summit aduce in acelasi loc elita comertului online romanesc: Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va impartasi audientei rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 si tendintele pietei de comert online pentru 2015, vazute prin prisma leader-ului de piata.

Inscrierile la eveniment (GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala) au inceput deja pe site-ul dedicat. Pana pe 7 Noiembrie 2014 pretul biletului este de 39 de euro, urmand ca pretul fara discount sa devina 59 de euro in perioada 8 - 21 Noiembrie.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii