Antreprenorii din Constanta au participat la o conferinta dedicata IMM-urilor


Aproximativ 100 de intreprinzatori din judetul de la malul marii au participat saptamana trecuta la evenimentul ”Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor. Finantarea si protejarea afacerilor de efectele crizei”.

Evenimentul din Constanta a fost organizat de BTL Design si a cuprins doua plenare. Prima a avut ca tema ”Finantarea si protejarea afacerii. Solutii de eficientizare prin prezentarea si reducerea costurilor”, se arata in comunicatul de presa.

Printre vorbitorii acestei sesiuni s-au numarat Remus Balan, Regional Director Business market - Vodafone, Manuela Cristina Buhnici, Manager de Relatii Corporate IMM la BCR, Valentina Zegheru, ING Office Constanta Dacia, Radu Bozocea, director la Ariana Marca Inregistrata.

Plenara a doua a avut ca tema ”Accesarea de finantari nerambursabile, Surse de finantare”. Preintre subiectele dezbature s-au numarat Programele de finantare nationale si europene si garantiile financiare pentru IMM-uri oferite de FNIMM.

Programul "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" a fost lansat in 2006 de catre BTL Design, care isi propune ca in patru ani sa parcurga cu acest eveniment cele 41 de judete ale Romaniei. Participarea antreprenorilor la eveniment este gratuita.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii