Antreprenorii interesati de investitii in domeniul francizelor pot participa la World Franchise Days


Evenimentul se adreseaza atat celor interesati sa afle informatii despre piata francizelor din Romania, precum si celor interesati de oportunitati de investitii in domeniul francizelor.

Organizat de Thinkbig International, World Franchise Days va avea loc pe 30 septembrie, la Hotel Novotel din Bucuresti, si isi propune sa abordeze problematica investitiilor in francize, pe diferite segmente de piata, precum: restaurante, cafenele, retail, beauty, imobiliare si auto, se arata in comunicatul de presa.

Antrepenorii prezenti la eveniment vor avea ocazia sa afle care ar fi avantajele afilierii la o retea de franciza in Romania, care sunt principalele directii de investitii intr-o franciza, dar si cat de importanta este consultanta primita inainte de a investi intr-un asemenea proiect.

Agenda evenimentului va cuprinde trei parti. In prima parte se va derula conferinta dedicata francizelor din domeniul cafenelelor, unde se vor prezenta pasii necesari pentru acest tip de investitie.

In cadrul conferintei despre dezvoltarea francizelor din segmentul de beauty se vor discuta subiecte precum: evolutia acestui segment pe timp de criza; cum se diferentiaza francizele de beauty de alte concepte de beauty din tara; care sunt avantajele afilierii la o retea de centre de frumusete in franciza.

La conferinta dedicata francizelor de retail participantii vor avea acces la informatii legate de creditare si vor putea urmari expunerile unor francizori din segmentul de retail din Romania.

Printre vorbitori se vor numara reprezentanti ai francizelor Cellulem Block, Bata Romania, Century 21, Lavazza, Replay, Forbes, TinaR, Gloria Jeans, Mr.Cap, Get’s Hair Studio, precum si reprezentanti ai BCR-Club Antreprenor.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii