ARBOperformance si Metromind Media au lansat Clickable.ro


Serviciul rezultat in urma parteneriatului dintre cele doua companii se adreseaza celor care au utilizat si utilizeaza componenta de media buying in cadrul campaniilor de marketing.

Clickable.ro se bazeaza pe mixul unor elemente importante din mediul online - awareness-ul adus de display advertising si marketingul prin motoarele de cautare, se arata in comunicatul de presa.

“Clickable, rezultat al colaborarii dintre ARBOperformance si Metromind, este produsul noii generatii in comunicarea online. Proiectul se bazeaza pe o audienta de calitate oferita de reteaua ARBOperformance cu forme neintruzive de prezentare si targetare precisa, precum si pe metodele de analiza si interpretare profesionale oferite de Metromind”, spune Elena Jigaila, Manager ARBOperformance.

Utilizatorii Clickable.ro vor avea posibilitatea de a targeta individual cele circa 100 de site-uri, care sunt segmentate pe 15 categorii si constituie portofoliul ARBOinteractiv.

Serviciul este disponibil doar prin intermediul agentiei Metromind Media, aceasta pregatind deja primele campanii utilizand Clickable.ro, se mai arata in comunicat.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii