Arta si business intr-un eveniment sustinut de Miha Pogacnik, la Bucuresti


Miha Pogacnik, antreprenor cultural si Ambasador cultural al Republicii Slovenia, este invitatul principal al conferintei "Enlightening - Business Symphony", care va avea loc saptamana viitoare.

 

Miha Pogacnik vine la eveniment cu scopul de a promova un nou concept in industria de formare profesionala: arta in afaceri, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Creativitatea si inovatia sunt abilitati primare de business, imperative pentru dezvoltare si stabilitate, iar muzica atinge cele mai profunde <circuite> umane care genereaza schimbarea interioara, care apoi duce la schimbari exterioare, armonie si eficienta in toate proiectele desfasurate”, spune Miha Pogacnik.

Printre speakerii prezenti la cea de-a doua editie a conferintei vor mai fi: Robert Murray -  EVP la Faronics Corporation pentru America de Nord, Teodora Migdalovici -  Ambasador la Cannes Lions pentru Romania, Andreea Ionescu -  Managing Partner la ConsultWare.

Prin conceptul de conferinta de business inspirational, Expomedia, organizatorul evenimentului, isi propune sa aduca in fata audientei povestile de succes ale unor lideri remarcabili in domeniile in care activeaza.

Temele abordate in cadrul conferintei vor fi:
• Construieste strategia pentru a prevedea circumstantele mereu in schimbare;
• Implica si lumizeaza-ti echipa;
• Inoveaza pentru a intra in competitie si a castiga: inimile si mintile;
• Urmeaza-ti calea.

Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, la JW Marriot Bucharest Grand Hotel.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii