Artmark Historical Estate se extinde in Ungaria


    


Artmark Historical Estate, divizia Artmark specializata in vanzarea monumentelor istorice si de arta, si-a extins din acest an operatiunile si in Ungaria.

Lansarea are loc cu doua importante proprietati oferite spre vanzare in zona lacului Balaton: domeniul viticol Liszkay si castelul Somssich, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Artmark Historical Estate se concentreaza pe atragerea atentiei investitorilor internationali in turism, inclusiv retele hoteliere internationale, asupra portofoliul de imobile istorice romanesti.

Astfel s-ar putea reabilita, restaura si pune in circuit turistic-cultural bijuterii arhitecturale romanesti, incarcate de istorie, prea putin cunoscute si adesea lasate in ruina. In Ungaria deja s-a reusit punerea in practica a acestei strategii iar Artmark Historical Estate incearca sa urmeze acest exemplu.

Printre proprietatile promovate de Artmark Historical Estate in Romania si incluse in proiecte de reabilitare si introducere in circuit turistic se numara: vila stirbey din Mamaia, castelul Salbek din Petris (Arad) si castelul Pogany din Paclisa (Hunedoara).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii