Asesoft Distribution estimeaza afaceri de 180 de milioane de dolari, in 2010


Veniturile ar fi cu 28,5% mai mari decat cele de anul trecut. In primul semestru din acest an, compania de IT a avut vanzari cu 33% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, ajungand pana la aproximativ 67,8 milioane de dolari.

"Rezultatele financiare pe care le-am inregistrat in prima jumatate a anului curent sunt imbucuratoare, din doua motive: unu, pentru ca am crescut peste asteptarile privind evolutia pietei de distributie IT si doi, pentru ca ne-am depasit propriile obiective pentru aceasta perioada. Evolutia buna a companiei a avut loc dupa un an 2009 marcat de provocari, in care am reusit sa ne pozitionam pe locul intai in topul intregii piete de IT din Romania ca cifra de afaceri", spune, intr-un comunicat de presa, Razvan Ziemba, directorul general Asesoft Distribution. 

Cresterea este motivata de investitiile in eficienta operationala, de mentinerea unei relatii bune cu partenerii importanti si de extinderea portofoliului de furnizori.

Anul acesta compania se va concentra pe logistica, sistemul informatic, resursele umane si extinderea gamei de produse distribuite.

De la inceputul anului, Asesoft Distribution a incheiat o serie de contracte cu furnizori noi, printre care Belkin, HTC, Samsung, Sony Audio-Video si Sony Professional.

"Un focus important va fi si pe sustinerea resellerilor locali care au un an foarte dificil, compania creand programe speciale pentru sustinerea acestui canal de distributie", se mai spune in comunicatul de presa.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii