Au fost alese start-up-urile castigatoare din programul Tineri Antreprenori al JCI


     


Editia 2014 a Programului JCI Tineri Antreprenori s-a incheiat cu prezentarea celor mai bune planuri de afaceri, pe lista castigatorilor regasindu-se atat business-uri functionale, cat si proiecte care urmeaza sa fie lansate, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Organizatorii au acordat distinctii pentru urmatoarele afaceri:
• Techir - cel mai promitator brand din program. Business-ul de produse cosmetice inceput de Oana Stan acum aproape un an in localitatea natala Techirghiol are potentialul de a deveni unul relevant si semnificativ pe piata de profil.
• Allboutique.ro se constituie pentru producatorii romani de moda drept veriga lor catre piata. Magazinul online al Catalinei Brinza reuneste haine si articole de incaltaminte pentru femei realizate de ateliere romanesti, tintind astfel publicul care apreciaza vestimentatia produsa autohton.
• PocketFriend.ro este o platforma dezvoltata de Gabriel Negrean prin care site-uri partenere isi pot aduce in fata clientilor ofertele de reducere disponibile.
• SmartChef - este conceptul lansat de Liviu Bocu, care ofera kituri de realizare a torturilor de catre parinti impreuna cu copiii.

Portalul "AmEveniment" - este proiectul in curs de a fi implementat de Andrei Mihailescu, impreuna cu asociatul sau. Prin acest portal, antreprenorul isi propune reunirea celor mai buni furnizori pentru organizarea de evenimente care tin de viata personala, la un moment dat urmand sa tinteasca si catre segmentul Corporate.

In program s-au inscris, in luna septembrie, 24 de participanti care au beneficiat de sesiuni de training pe principalele competente necesare in antreprenoriat.

A urmat perioada de mentorat, in care au beneficiat de aportul si sfaturile unui antreprenor cu o experienta relevanta pentru afacerea lor, iar la final, participantii au avut ocazia sustinerii planurilor de afaceri in fata unui juriu.

JCI Tineri Antreprenori este un proiect al Junior Chamber Bucuresti. Istoria Programului a pornit din 2006, cand a purtat numele "Best Business Plan", fiind urmat de proiecte similare intitulate "ABC Antreprenori", iar apoi JCI Tineri Antreprenori.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii