Au inceput inscrierile la Business School 2010


Printre candidatii eligibili se numara studentii sau masteranzii care au o afacere sau care vor sa-si dezvolte una in viitorul apropiat.

Candidatul ideal este caracterizat de spirit antreprenorial (competitivitate, initiativa, viziune, inovatie), este bine informat despre mediul de business, comunicativ, spontan, are o gandire realista, este organizat, un bun strateg si un team-player, se arata in comunicatul de presa.

Business School este un curs intensiv de antreprenoriat ce urmareste rezolvarea problemelor cu care se confrunta un tanar antreprenor intr-un “Start-up” si formarea unei comunitati de oameni de afaceri. In cadrul programului, vor fi parcurse toate etapele unei afaceri, de la infiintare si pana la “Exit”, imbinand partea teoretica cu cea practica.

Printre invitatii vizati de organizator se numara: Dragos Petrescu (fondator City Grill, Caru`cu Bere), Mike Costache (director Nobel Equity Partners), Tudor Maxim (fondator Elevate), Radu Tudorache (actionar Montero Group), Gabriel Biris (co-fondator Biris-Goran), Florentin Banu (fondator JOE, BanuInvest) etc.

Aplicatiile pot fi depuse pana pe 3 martie, ora 23:59. (Mai multe informatii pot fi gasite aici.)

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii