Au inceput inscrierile la cursurile tech organizate de DevAcademy


    


Academia informala din Bucuresti ofera sapte luni de training intensiv, complet gratuite, pentru 70 participantii din fiecare editie. Programele de invatare

DevAcademy adreseaza mai multe specializari din zona tech, incluzand programare (Backend – ROR, Frontend), infrastructura si arhitectura de sisteme (SysOps), design web (UX Graphic Design) si comunicare online (Social Media Marketing), se mentioneaza intr-un comunicat de presa.
Inscrierile se fac intre 13 septembrie si 13 octombrie 2017, acesta fiind al cincilea an in care programul mobilizeaza tinerii motivati catre specializare.

Potrivit organizatorilor, de la an, tot mai multi tineri sunt atrasi de modelul educational propus la DevAcademy, in ciuda procesului de recrutare de durata: o luna intreaga alocata testarii participantilor, pe parcursul a trei etape. Asta pentru ca DevAcademy le propune un sistem diferit de cele cu care se intalnesc pe bancile scolii, unul in care invatarea se realizeaza lucrand direct, aplicat, iar progresul se face individual si sub indrumarea seniorilor din domeniu.

Ajunsa la a cincea generatie in care deschide inscrierile pentru programele sale de invatare, academia a lansat anul acesta si un proiect complementar, prin care aduce mai multe oportunitati de dezvoltare absolventilor sai. Programul DevIncubator creaza legatura intre proiecte de business din piata romaneasca si internationala si experienta si abilitatea de munca a propriilor alumni.

Cursurile dureaza sapte luni si urmeaza un program mixt de training face-to-face (cu desfasurare seara, in prezent in Bucuresti) si remote (studiu individual aplicat).
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii