Au inceput inscrierile la scoala de leadership organizata de Fundatia Leaders


    


Tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 ani si 25 de ani pot sa aplice la cea de-a cinsprezecea editie a Leaders School, program desfasurat anul acesta in perioada 29 martie - 4 aprilie, la Hotel Orizont din Predeal, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Elevii in an terminal, studentii din tara sau strainatate si juniorii din companii se pot inscrie in program pana pe 15 martie.

In cadrul Leaders School sunt abordate urmatoarele trei concepte: leadership personal; comunicare; lucru in echipa. Fiecare dintre aceste teme este pusa in aplicare in cadrul atelierelor de leadership si apoi dezbatuta alaturi de practicieni din business, arta, sport, societatea civila si mediul militar. In ultima zi a programului, participantii iau parte la o simulare de business coordonata de un antreprenor roman de top, in cadrul careia sunt pusi in situatia de a-si conduce echipa spre succes.

Participarea in program se face pe baza de selectie (chestionar online si interviu), iar pachetul de acces include participarea la toate cursurile scolii, cazare si acomodare timp de sase zile la Hotel Orizont din Predeal, mentorat lunar gratuit pana la varsta de 25 ani, includerea in comunitatea Leaders (peste 3.000 de membri), oportunitati exclusive de job-uri si discounturi la evenimentele Leaders si evenimentele partenere si oportunitatea de a-si descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup Romania.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii