Au inceput inscrierile la ultima editie Mini Seedcamp 2010


Evenimentul va avea loc la Londra, pe 27 iulie, si va reprezenta ultima sansa pentru start-up-urile din regiunea EMEA sa se inscrie pentru a obtine finantare si un loc in cadrul Seedcamp Week din septembrie anul acesta.

Organizat de Seedcamp, evenimentul este dedicat antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa), se arata in comunicatul de presa.

Start-up-urile selectate in urma inscrierilor vor avea acces la sesiuni interactive de mentoring si vor fi puse fata in fata cu antreprenori experimentati si experti de produs, marketing si business development, precum si cu investitori si experti din domeniul tehnologiei.

Printre jucatorii de top din regiune care vor fi prezenti la eveniment se numara: Richard Moross - CEO Moo, Michael Smith - CEO Mind Candy, Ian Hogarth - Co-Founder Songkick, Alastair Mitchell - CEO Huddle.

Mini Seedcamp Londra incheie seria de evenimente Mini Seedcamp de anul acesta, reprezentand ultima sansa pentru antreprenorii din regiunea EMEA sa se numere printre cei 20 de finalisti care vor primi finantare si un loc in cadrul Seedcamp Week din septembrie anul acesta.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii