Au inceput inscrierile la Webstock Awards 2009


Competitia isi propune sa premieze cele mai bune si inedite proiecte din mediul online romanesc, derulate in ultima perioada.

Gala Webstock Awards va incheia cea de-a doua editie a evenimentului Webstock. Organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania, acesta va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri pe teme de social media si web 2.0 development, se arata in comunicatul de presa.

Vrem sa reunim si anul acesta acei pasionati de web 2.0 care au reusit sa creeze proiecte online creative si inedite deopotriva. In mod cert, online-ul romanesc traverseaza o etapa prolifica, de continua dezvoltare, iar Webstock Awards isi propune sa vina ca o confirmare a faptului ca ne indreptam cu pasi siguri catre maturizarea pietei de internet locale”, spune Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys. 

Webstock Awards 2009 se va desfasura pe parcursul a doua etape (preselectia si jurizarea finala) si va reuni doua echipe de jurizare diferite, formate din bloggeri, specialisti online, consultanti in comunicare si antreprenori.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei -  publishing, utility, viral, social networking, user generated content, user generated content (brand projects), video & audio, company & brand blogs, blogging campaigns, microblogging projects, content aggregation sau altele.

In alegerea proiectelor castigatoare vor fi luate in calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.

Etapa de preselectie se va desfasura intre 1 - 5 septembrie, iar jurizarea finala va avea loc in perioada 7 - 15 septembrie. Toate proiectele finaliste inscrise in faza finala de concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului Webstock.

Participarea la competitie este gratuita, iar cei interesati se pot inscrie in perioada 3 - 28 august, la adresa awards @ evensys. ro. 


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.

 


Nu exista comentarii