Au inceput inscrierile la Webstock Awards 2010


Competitia isi propune sa premieze cele mai bune si inedite proiecte din mediul online local derulate in ultima perioada si dezvoltate in Romania.

Gala Webstock Awards va completa Conferintele Webstock, un eveniment marca Evensys, care va avea loc pe 16 septembrie, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti, si va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri pe teme de social media, se arata in comunicatul de presa.

Premiile Webstock 2010 vor fi acordate in urma parcurgerii a doua etape - preselectia si jurizarea finala. Preselectia va fi facuta de organizator si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere. Jurizarea efectiva va reveni unui grup format din specialisti in online, consultanti in comunicare si cunoscuti antreprenori locali.

In alegerea proiectelor castigatoare vor fi luate in calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei - Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging Campaigns, Microblogging Projects, Facebook Fan Pages, Facebook Applications, Special projects si "Others".

Anul trecut au intrat in cursa pentru premiile Webstock proiecte dintre cele mai bune derulate in 2009 in online-ul romanesc. Unele dintre lucrari, desi excelente, nu se incadrau totusi perfect in categoriile propuse. De aceea, la editia actuala am introdus cateva categorii noi, cum e cea dedicata proiectelor speciale sau proiectelor desfasurate pe Facebook, reteaua sociala care a avut in ultimul an o rata fenomenala de crestere pe piata locala”, spune Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Participarea la competitie este gratuita, iar toti cei interesati isi pot inscrie proiectele in perioada 16 august - 5 septembrie 2010.

Etapa de preselectie se va desfasura intre 5 si 7 septembrie, iar jurizarea finala va avea loc in perioada 7 - 13 septembrie. Toate proiectele finaliste, inscrise in faza finala de concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului Webstock.

(Citeste aici mai multe despre Webstock 2010.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii