Au inceput inscrierile la Young Professionals Academy


Programul, lansat de Asociatia Young Professionals Club, se va desfasura in Bucuresti, in perioada 7 martie - 16 aprilie. Inscrierile si selectia participantilor au loc in perioada 8 - 28 februarie.

Publicul tinta este reprezentat de studenti in anii terminali, absolventi si tineri profesionisti cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, preocupati de dezvoltarea lor personala si profesionala, se arata in comunicatul de presa.

"Programul pune accent pe dezvoltarea abilitatilor soft - inter-relationare, abilitatea de a gestiona stresul, comunicare si incredere - abilitati foarte utile atat tinerilor profesionisti, cat si antreprenorilor. De asemenea, in urma selectiei, vom crea o comunitate de elita, de oameni orientati catre succes", spune pentru startups.ro Dragos Barbalata, Presedinte Young Professionals Club.

Young Professionals Academy va cuprinde doua parti. Prima parte va consta intr-o serie de workshop-uri focusate pe dezvoltarea abilitatilor soft, iar partea a doua va fi practica, constand in conceperea si implementarea unui proiect social.

(Citeste aici mai multe despre program.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii