Au inceput inscrierile pentru Mini Seedcamp Praga


Evenimentul va avea loc pe 2 martie 2010. Inscrierile sunt deschise tuturor antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

Cei care sunt interesati sa-si inscrie proiectele in competitie trebuie sa depuna aplicatiile pana la data de 16 februarie, se arata in comunicatul de presa.

Start-up-urile selectate in urma inscrierilor vor fi puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

In luna iulie, cand se va incheia seria de evenimente Mini Seedcamp, vor fi desemnate proiectele ce vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.

Seedcamp este un program european care-si propune sa sprijine start-up-urile si sa incurajeze spiritul antreprenorial in Europa, punand dezvoltatorii cu potential si antreprenorii in legatura cu mentori si antreprenori experimentati, experti si specialisti pe diferite domenii, dar si cu investitori interesati de proiecte aflate la inceput de drum.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii