Au inceput inscrierile pentru Seedcamp Londra


Evenimentul se va desfasura in perioada 30 - 31 ianuarie 2013 si isi propune sa stranga aplicatii ale celor mai importante start-up-uri de la nivel international pentru a fi prezentate in fata unor mentori si investitori din Europa.

 

Data limita pana la care se fac inscrierile online este 8 ianurie 2013, se precizeaza in comunicatul de presa al Seedcamp.

Antreprenorii care vor sa participe la editia de la Londra pot gasi toate detaliile referitoare la modalitatea de inscriere, precum si criteriile de selectie aici.

Potrivit organizatorilor, la editia Seedcamp Week 2012 au avut loc sesiuni de mentorat cu specialisti de produs, marketing, precum si cu antreprenori cu o vasta experienta in domeniile in care activeaza.  De asemenea, start-up-urile au primit sfaturi utile de la reprezentati ai unor firme de renume international, cum ar fi: Spotify, Skype, Soundcloud, Google si Facebook.

Pentru editia de la Londra, care va avea loc la inceputul anului viitor, organizatorii se asteapta ca  intalnirile si discutiile dintre antreprenori si investitoril sa fie cel putin la fel de valoroase ca cele de anul trecut.

Cei interesati sa participe la eveniment in calitate de investitori pot sa se inregistreze aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii