AvocatNet.ro se extinde si lanseaza o revista tiparita


Revista  se adreseaza societatilor mijlocii si mari de avocatura si consultanta fiscala si va fi lansata oficial pe 24 aprilie.


"Dupa 10 ani de aparitii online, revista AvocatNet.ro este o extensie a websiteului, dedicata societatilor mijlocii si mari de avocatura si consultanta fiscala. Revista analizeaza piata serviciilor de avocatura si consultanta fiscala, din perspective multiple, scoate in fata oamenii importanti din aceasta piata si ofera potentialilor clienti variante de lucru", se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Acesta este primul proiect editorial in print al publicatiei online de informatie juridica si va aparea pe piata cu denumirea  Revista AvocatNet.

Echipa redactionala de la AvocatNet.ro si-a propus sa aduca in varianta tiparita a cotidianului, analize si opinii calificate venite din partea unor specialisti de renume din domeniul juridic, informatii relevante despre piata de consultanta din Romania, precum si povesti de succes ale unor oameni de afaceri din diverse domenii, se mai spune in comunicat.

startups.ro sprijina acest proiect in calitate de partener media.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii