BCR ofera dobanzi speciale la depozitele constituite de IMM-uri


Banca deruleaza o campanie de promovare a contului Ideal BCR, oferind dobanzi cu pana la 2,5 p.p. mai mari decat cele standard.

Campania de promovare a contului Ideal BCR dureaza pana la sfarsitul acestei luni. Produsul este destinat intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si ofera dobanzi cu pana la 2,5 p.p. mai mari decat cele standard pentru depozitele constituite in lei si euro, se arata in comunicatul de presa.

"Aceasta oferta permite efectuarea de depuneri si retrageri din cont in orice moment. Contul Ideal BCR ofera companiilor si entitatilor asimilate modalitatea optima de a isi gestiona lichiditatile eficient, in functie de nevoile curente, fara a pierde dobanda in cazul retragerii unei anumite sume", spune Daniel Cetateanu, director executiv al Directiei Intreprinderi Mici si Mijloci, BCR.

De asemenea, pentru a stimula economisirea in euro, banca ofera pentru sume cuprinse intre 15.001 euro si 30.000 de euro inclusiv, dobanda de 3,00 p.p.. Pentru sume cuprinse intre 30.001 euro si 50.000 de euro inclusiv, dobanda este de 3,50 p.p., iar pentru ceea ce depaseste 50.001 euro, dobanda este de 4,00 p.p..

Contul poate fi deschis in lei, euro sau USD. Suma minima pentru deschiderea unui astfel de cont este de 40.000 lei (RON) sau 15.000 de euro sau USD. Comisionul de deschidere a Contului Ideal BCR este zero.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii