Binary 2012: firmele vizitatoare vor primi cupoane cu reduceri de pana la 20%


Mariana Duma, vicepresedintele pe marketing la ARIES, a mentionat ca acest cupon are o valabilitate de-o luna de la expozitia si conferinta care va avea loc saptamana viitoare.Expozitia de IT Binary 2012 este la a zecea editie, fiind organizata de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES), impreuna cu Grupul Agora si Precise Marketing, si va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti, dupa cum se precizeaza in comunicatului de presa.

Maria Duma a precizat, intr-o conferinta de presa, ca la expozitie vor fi intre 30 de firme si 40 de firme care isi vor prezenta serviciile si produsele. Printre aceste firme vor fi Intel, AROBS Transilvania Software, Zitec, Attosoft, Netopia Mobilpay, APT Resources si Archibus Solution Center.

Nu toate firmele expozante fac parte din ARIES, care are circa 300 de membri. ARIES are sediul central la Bucuresti, avand filiale la Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova.

Pana la sfarsitul acestei saptamani, companiile se mai pot inscrie cu un stand si/sau cu o prezentare in cadrul Binary 2012. Pentru cel mai mic stand, de 6 mp, taxa este de 700 de euro.

La inceputul acestei saptamani, a fost lansata aplicatia online de MatchMaking pe site-ul conferintei, prin care vizitatorii de business pot stabili, gratuit, intalniri de cate 30 de minute cu firmele expozante.

Prima zi de conferinte Binary 2012 este dedicata tendintelor din IT, cea de-a doua aplicatiilor de business si cea de-a treia promovarii si cresterii vanzarilor.

Intrarea la expozitie si conferinta este gratuita, insa conditionata de inscrierea pe site. Programul de vizitare este intre orele 10.00 si 18.00.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii