Biz Innovation Forum - eveniment dedicat inovatiei


    


Biz Innovation Forum va avea loc pe 20 mai, la Mega Mall Bucuresti si va reuni profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator si manageri care isi doresc sa aduca un plus de valoare companiei in care isi desfasoara activitatea, se mentioneaza in comunicatul de presa.

In cadrul evenimentului, specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Printre invitatii conferintei se numara  atat profesionisti internationali, care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de a crestere a performantei companiei, Design Thinking, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Participanii la eveniment vor fi persoane cu pozitii din top management, care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

In cadrul conferintei este organizat si un Showcase, in care sunt prezentate cele mai noi aplicatii si gadgeturi, ce vor putea fi testate de catre participanti.

Potrivit organizatorilor, desi 84% dintre directori, la nivel global, sunt de acord ca inovatia este importanta pentru companie, doar 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare. In Romania, managerii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete. In acest context, oportunitatile, oferite de progresele tehnologice companiilor, vin  la pachet cu mari provocari, iar managerii sunt obligati mai mult ca niciodata, sa se adapteze si sa inoveze.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii