BizCamp conecteaza studentii cu mediul de afaceri local


Aflat la cea de-a cincea editie, BizCamp isi propune sa creeze un cadru potrivit de interactiune a studentilor cu modele din businessul local, dispuse sa impartaseasca din experienta lor.

Organizat de Inspire Business, evenimentul se va desfasura in zilele de 9 si 10 mai, la Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Noua editie BizCamp isi propune sa raspunda nevoii de informare a tinerilor, alaturi de reprezentanti din companii care incearca sa arate ca prin exercitiul unei provocari continue se ajunge la performanta, se dobandeste increderea si se obtin rezultatele dorite.

In fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului, va avea loc o serie de conferinte, urmata de o sesiune de workshopuri sustinute de companii.

Temele principale, in jurul carora se vor derula discursurile invitatilor la conferinta, vor fi: Branding personal, Voluntariat, Antreprenoriat si Leadership.

Sesiunea de workshopuri va oferi tinerilor acces la dezbateri si lucru in echipa pregatite de companii precum Accenture, Macromex, Unilever, Lenovo, Exact CC, Thera Group, Zentiva, Coca Cola Hellenic, Danone, CEDL si Snack Attack.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii