bpv Grigorescu: portofoliu de litigii fiscale de circa 15 mil. euro in S1, 2009


Reprezentantii companiei se asteapta la o crestere a numarului de litigii in a doua parte a anului, pana la valoarea de aproximativ 35 de milioane de euro.

"Cresterea numarului de litigii fiscale este cauzata in principal de doi factori: intensificarea activitatilor de colectare a taxelor de catre administratia fiscala, in special in cazul marilor contribuabili, precum si atitudinea contribuabililor, din ce in ce mai reticenti in a accepta practicile sau constatarile abuzive ale administratiei fiscale in actuala conjunctura economica", spune Catalin Grigorescu, avocat coordonator al bpv Grigorescu.

El se asteapta ca aceasta tendinta sa continue, pe fondul deteriorarii conditiilor economice, se arata in comunicatul de presa.

In primul semestru al acestui an, valoarea creantelor fiscale reprezentate de firma de avocatura a crescut cu mai mult de 20% fata de previziunile initiale.

bpv Grigorescu a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de aproximativ trei milioane euro, cu 30% mai mare fata de anul precedent. Pentru anul in curs, reprezentantii companiei previzioneaza o cifra de afaceri egala cu cea pe 2008.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii