Brandivia devine partener strategic al B&P Braun & Partners in Romania


In urma asocierii celor doi jucatori, a fost lansata compania B&P Brandivia, care va oferi servicii complete de comunicare interna si externa, pentru branduri de produse, servicii, organizatii si lideri de organizatii.

B&P Braun & Partners este una dintre cele mai importante companii independente de consultanta strategica de comunicare din Ungaria si Europa Centrala si de Est, se arata in comunicatul de presa.

Sunt incantat sa dezvolt in sectorul comunicarii strategice o companie care aduce pe piata noastra experienta unui grup de succes dintr-o tara cu un progres mai rapid decat al Romaniei. In plus, parteneriatul personal cu Robert Braun, o personalitate pe piata de comunicare din Ungaria, este o garantie a profesionalismului abordarii noastre viitoare”, spune Cosmin Alexandru, managing partner la B&P Brandivia, dar si fondatorul Brandivia.

Metodologiile patentate ale noii companii acopera domenii precum Branding, Employer Branding, Brand Community Development, Corporate Social Responsibility, Reputation Management sau Personal Branding.

B&P Brandivia isi incepe activitatea intr-un context de piata foarte complex. Am incredere ca Romania se afla intr-un moment in care regasirea valorilor fundamentale ale societatii se va reflecta si asupra desenului viitor al pietei de servicii de comunicare. Aici este potentialul nostru de crestere”, mai spune Cosmin Alexandru.

B&P Braun & Partners este o companie fondata de Robert Braun in 2005, avand in 2009 o cifra de afaceri de circa trei milioane de euro si aproximativ 40 de angajati in Ungaria, Polonia, Bulgaria si Romania.

Cosmin Alexandru a fost co-fondator si Managing Director al GfK Romania - Institut de Cercetare de Piata, intre 1992 si 2005, consultant independent in branding, strategie si comunicare prin compania Brandivia intre 2005 si 2009, Eisenhower Fellow SUA, in 2005 si, tot din 2005, presedinte al Asociatiei Erudio care desfasoara programul Erisma - Leadership Creativ.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii