Bricostore intra pe piata din Satu Mare


Reprezentantii grupului au semnat de curand un contract de inchiriere pentru un spatiu in suprafata de 9.370 mp, in cadrul proiectului Armonia din Satu Mare.

"In Satu Mare, Bricostore vine sa suplineasca apetenta crescanda pentru produsele de bricolaj,  pozitionandu-se ca un redutabil competitor al singurului provider de pana acum din zona, Praktiker", spun reprezentantii RED, dezvoltatorul proiectului Armonia Satu Mare.

Noul magazin de bricolaj va dispune de circa 40.000 de produse pentru constructia, renovarea si amenajarea locuintei, se arata in comunicatul de presa al RED.

Prezent pe piata din Romania din anul 2002, Bricostore are in prezent 13 magazine deschise in tara si inca trei unitati noi in constructie, ce vor fi inaugurate in a doua jumatate a anului 2009.

Proiectul Armonia Satu Mare este amplasat pe un teren cu o suprafata de 163.530 mp si urmeaza sa fie inaugurat in trimestrul al patrulea din 2009. In acest moment, galeria comerciala a centrului comercial numara 80 de magazine din diferie domenii.

Alaturi de Bricostore, centrul comercial va gazdui si un hipermarket Carrefour, cu o suprafata inchiriata de 13.100 mp.

Conform reprezentantilor RED, compania a investit 700 de milioane de euro in dezvoltarea unor proiecte de retail, constand in centre si complexuri comerciale, precum si parcuri de retail.

Printre proiectele de retail ale grupului se numara: Centrele Comerciale Armonia (Arad, Braila, Satu Mare, Giurgiu), Centrele Comerciale Cadran (Slobozia, Husi, Miercurea Ciuc si Marghita), precum si complexurile comerciale si de afaceri World Trade Center Constanta si Radius Shopping Business & Arts Baia Mare.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii